Voor Bedrijven

All Energy Day is een nationaal evenement waarbij energie centraal staat, gericht op een duurzame toekomst. Het doel van de All Energy Day is om studenten, professionals, bedrijven, politiek en wetenschap samen te brengen. Deze combinatie van deelnemers zorgt voor een uitstekende kans om uw netwerk te onderhouden en te vergroten. Gedurende de dag zullen innovatieve ideeën en mogelijkheden op het energiefront worden gedeeld om de deelnemers te activeren op het gebied van energie.

Deze dag is de uitgelezen mogelijkheid om studenten uit heel Nederland, allen met een passie voor (duurzame) energie, kennis te laten maken met uw bedrijf of mee laten denken over ingewikkelde kwesties en vraagstukken. De pijlers Beleid, Techniek, Ontwerp en Ondernemerschap zijn dit jaar bepalend. Hiermee garanderen we u als bedrijf naast diepgang en inhoud, ook een perfecte match tussen u en de deelnemers. Daarnaast zult u deelnemers uit de wetenschap, politiek en andere collega’s ontmoeten.

De dag is gevuld met inspirerende sprekers, business cases, interessante co-creaties, beursvloer met afsluitende netwerkborrel. De vorige editie van dit evenement vond plaats op 9 maart 2017 in het WTC in Rotterdam. Aankomend jaar zal het evenement plaatsvinden in dezelfde periode.

Collaboration

Tijdens de collaboration sessies, een nieuwe onderdeel van de All Energy Day, zullen zowel start-ups als studenten en een overkoepelend bedrijf met elkaar samenwerken om oplossingen te creeëren voor actuele vraagstukken.

Co-creatie

De co creatie biedt de mogelijkheid om op actieve wijze in contact te treden met de deelnemende studenten en young professionals. Het samenbrengen van bedrijven en studenten is een van de meest cruciale punten van de All Energy Day. Het doel is om aanwezige studenten inzichten te geven in de vraagstukken die spelen binnen het bedrijf omtrent de energievoorziening van de toekomst. Daarnaast is er een mogelijkheid om toptalent onder studenten te ontdekken middels een business case. Een extra mogelijkheid is om zelf studenten voor uw business case te selecteren, zodat u en de student nog beter bij elkaar passen.

Beursvloer

Tijdens de lunch en aan het einde van het programma wordt er een beursvloer georganiseerd die studenten en bedrijven de mogelijkheid geeft om op een informele manier met elkaar in contact te komen. Een belangrijk doel van de AED is het samenbrengen van verschillende partijen. De beursvloer biedt de mogelijkheid om uw bedrijf te promoten en vernieuwende duurzame ideeën uit te dragen. Wat de beursvloer dit jaar extra interessant maakt is de mogelijkheid om met onze netwerkapp contact te leggen met deelnemers.

All Energy Day nodigt professionals ook uit om als deelnemer naar het evenement te komen. De dag geeft u een duidelijk overzicht van alle ontwikkelingen in de energiemarkt en vormt bovendien een ideale gelegenheid om te netwerken met andere andere spelers die zich bezighouden met de toekomst van onze energievoorziening.

Wilt u meer informatie over samenwerkingsmogelijkheden of partnerschap voor volgend jaar? Neem dan gerust contact met ons op: extern@allenergyday.nl