Dagprogramma

Toelichting dagprogramma

Workshops

De workshops bieden de mogelijkheid om op actieve wijze in contact te komen met de deelnemende studenten en young professionals. Werk samen met onze partners en buig je over de uitdagingen van vandaag en morgen.

Ronde-tafelsessies

Wie moet de leiding nemen in de energietransitie? Wat doen we met alle oude gasleidingen? Hoe zorgen we dat ook oude huizen duurzaam worden? Wat zijn de technologieën die de wereld gaan veranderen? Laat jouw stem horen en denk mee over out-of-the-box oplossingen voor de toekomst!

Sectorendebat

Het energieprobleem vereist actie van iedereen. Daarom zullen partijen uit het bedrijfsleven, de politiek en andere sectoren hier hun visie op de energietransitie delen. In dit interactieve debat krijgen studenten de kans om zich te laten horen en vragen te stellen.

Beursvloer

Impact maken doe je niet alleen. Daarom wordt er tijdens de lunch, middag, en borrel een beursvloer georganiseerd die studenten en bedrijven de mogelijkheid biedt om op informele manier met elkaar in contact te komen. Daarnaast zullen deze innovatieve bedrijven, startups en DreamTeams hier hun vernieuwende, duurzame ideeën uitdragen. Ga het gesprek aan met voorlopers van de energietransitie en ontdek wat jouw rol hierin kan zijn!

Pitchwedstrijd

Revolutionaire ideëen zijn essentieel voor de energietransitie. Op de All Energy Day 2018 geven wij innovatieve start-ups een podium, zodat zij de kans krijgen om de nieuwe generatie studenten te inspireren.

VIP-Diner

Dit jaar zal er ook een VIP-Diner plaatsvinden, waar ambitieuze studenten de dag kunnen nabespreken met bedrijven.