Over Ons

De All Energy Day wordt georganiseerd door een bestuur van zeven studenten van de TU Delft. Deze studenten zijn verantwoordelijk voor de dag zelf en de gehele voorbereiding. Het evenement is een initiatief van het duurzame studenten uitzendbureau GreenBlue en TU Delft.

Ons Team

Anke Merkx

Voorzitter

voorzitter@allenergyday.nl

Rowan Huisman

Penningmeester

penningmeester@allenergyday.nl

Charlotte Blankensteijn

Secretaris

secretaris@allenergyday.nl

Thoms Homsma

Commissaris Extern

extern@allenergyday.nl

Sanne Buisman

Commissaris Extern

extern@allenergyday.nl

Sterre de Jong

Logistiek

logistiek@allenergyday.nl

Adriaan van Wijk

Design & Promotie

marketing@allenergyday.nl

GreenBlue is het eerste duurzame studenten uitzendbureau van Nederland! GreenBlue levert flexibele hoogopgeleide studenten voor last-minute jobs, een vaste poule of een losse opdracht. GreenBlue is nieuw, jong en heeft een eigen visie. GreenBlue compenseert alle CO2 die wordt uitgestoten door onze werkkrachten en investeert in een duurzame toekomst door bij te dragen aan onderzoek naar duurzame energie aan de TU Delft.

De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden. De TU Delft werkt samen met vele andere onderwijs- en onderzoeksinstellingen in binnen- en buitenland en staat bekend om de hoge standaard van onderzoek en onderwijs.